Middagstips! Ugnsbakad Falukorv

För några veckor sedan laddade jag ner Appen Matpriskollen.se så numera har jag veckans matvaror direkt i telefonen och nära tillhands när jag ska handla. Idag var jag på Willys och det slog mig plötsligt hur länge sedan det var jag åt ugnsbakad Falukorv. Så DET fick det bli idag! Sedan är det ju alltid bra att äta närproducerad mat och Falukorven kommer ju från Falun, bara 2 mil härifrån. 😉

  • Skär tvärgående snitt i korven
  • Dekorera med tomat och äpplen. (Min pappa hade alltid äpplen i när jag var liten, men det är väl en smaksak)
  • Lägg bostongurka mellan ”dekorationerna” och ringla över senap
  • Strö över riven ost. (Såhär i efterhand inser jag att det hade varit smartare med ostskivor)

20120207-165604.jpg

  • Grädda i ugnen ca 20-25 minuter. Jag har varmluftsugn och hade på 200 grader.

20120207-165613.jpg

  • Servera med potatismos, valfria grönsaker och bostongurka.

Smaklig måltid!

2 reaktion på “Middagstips! Ugnsbakad Falukorv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *