Kickstartar med mjukstart

Idag hade jag tänkt kickstarta träningsåret med ett ordentligt träningspass, men jag får helt enkelt kickstarta med en mjukstart.
Istället för intervallöpning eller PowerWalk blev jag tvungen att ta det lugnt. Förkylningen hänger kvar, jag är inte HELT frisk ännu, så jag höll pulsen nere.
110 i puls kunde jag ligga på. Men ärligt talat så upplevde jag det jobbigare att ligga på DEN pulsen i en timme än att komma upp högre i puls. Jag blev liksom varm, men blev aldrig riktigt svettig. Mest så att det kliade på huden istället för att kroppen tyckte att svettning var nödvändigt… En märklig känsla!

20120102-205411.jpg

4 reaktion på “Kickstartar med mjukstart

    • Tack! Ja, det är inget roligt när man man verkligen vill träna! Tar ju mycket längre tid att ”krypa” 5 km än att springa. 😉
      Men vi får mjukstarta helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *