Hemresan, 11 december

Veckan har nått sitt slut och helt plötsligt var det dags för hemfärd. Snabbaste utcheckningen ever! Bara att ämna kortet, ingen kö! På
flygplatsen däremot tog det längre tid att checka in –jättelång kö, krångel vid säkerhetskontrollen osv… Okej, det som krånglade var att först skulle jag INTE lägga mitt handbagage i en vit låda, det skulle åka löst på bandet, sedan sa hon till att datorn skulle åka separat så jag fick ta ur den. Men det var inte tillräckligt, jag skulle plocka UPP datorn ut sin datorväska och öppna den…
Olika regler på olika ställen tydligen…

När jag väl kommit in gick jag och letade reda på en present åt mina kära grannar som alltid ställer upp och tar hand om Celine när jag är bortrest.

Boardingen blev försenat och vi lyfte ca 35 minuter efter utsatt tid. ÄNDÅ beräknar de att kunna landa enligt tidtabellen, spännande! Vi landade faktiskt före utsatt tid, men min väska kom alldeles försent, vilket innebar att jag missade mitt sista tåg hem och blev tvungen att sova kvar vid Arlanda en natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *