Ett spinningpass

Idag blev det ett spinningpass, något som jag vanligtvis inte tränar. Jag har testat, men inte förstått själva grejen med det… Enda anledningen till att jag tränade spinningpasset ikväll var faktiskt för att få en stämpel till i ”utmanings-kortet”. Nu har jag bara ett danspass kvar, sedan har jag klarat utmaningen! 🙂

Jag tog ett ”ny på klassen”-kort för att få hjälp med inställningarna på cykeln, men när jag kom in i salen fanns det ingen instruktör där. Men AnnSofie var där och hon är ju också instruktör -så hon fick hjälpa mig istället. Tjejen som skulle passet kom inrusandes sista minuten, det var visst lite älgar på vägen när hon körde in till Borlänge. Jaja, så kan det gå! Men hur som helst så överlevde jag passet och det var BRA musik, enligt min smak. Lite nostalgi och lite nya, mer eller mindre uttjatade låtar. En mixad version av Barbie Girl spelades och jag fick direkt minnen från senaste träningsresan och karaokekvällen.

Konditionsträning var det och såhär såg pulskurvan ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *