Sago-lik träning

Ikväll var jag på ett easyline-pass med festivaltema! Träningen leddes genom peace & love-festivalen som en saga.  De vanliga stationerna med styrketräning var som vanligt, men på flera av stationerna, där man vanligtvis springer upp och ner på en stepbräda, hade vi olika moment som förekommer under festivalen.

Sitta på bajamaja -hur trevligt är det? Man vill liksom inte gärna sitta ner helt, utan man sitter precis ovanför (jobbig övning för benen).
Ibland måste man springa snabbt mellan de olika scenerna för att hinna till till nästa spelning. (Öka tempot och sprina fortare).
Tyvärr hann vi inte längst fram så vi fick HOPPA för se artisterna…
Det är mycket folk, det kan bli lerigt på en del ställen. På med gummistövlarna och springa vidare…

Kan verka löjligt, men istället för att bara köra de gamla vanliga övningarna så blev det här lite roligare.

Och givetvis även tack var en bra instruktör -Tack Sofia!

Det blev ett test för att se hur mycket min tå fixade nu. Så länge tån inte böjs så funkade det. Att hoppa/springa upp och ner på stepbrädan gick utan några större problem. Det var först i slutet, när vi skulle stretcha höftböjaren och man står på tårna på ena foten som jag kände av den… Ca två veckor kvar till tävlingen, så jag hoppas att jag kan träna lite till innan det. Och att jag kan vara med som planerat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *