Maaaagiskt!

Det känns nästan magiskt, så underbart! Dansträningen på onsdagar är hur kul som helst och ännu roligare blir det när man har kommit en bit och ser resultatet när vi sätter ihop allt!

httpv://www.youtube.com/watch?v=9Edta_73-O0&feature=related

Man kan ju tycka att stegen borde sätta sig efter några veckor och jo, det gör de nog. Men när jag kom dit idag kände jag mig totalt nollställd och kom inte ihåg ett dugg, förrän vi väl satte igång -då kändes det som att jag kunde allt och kunde fokusera på tekniken och finslipa stegen… Man kan alltid bli bättre! 🙂

Nästa onsdag är det tävling med Borlänge löparklubb, så då missar jag dessvärre dansen…

2 svar på ”Maaaagiskt!

 1. Började läsa din blogg idag och fastnade på en gång du är en sådan förebild. Att se dina bilder på din fram gång m.m är så oroligt inspirerande. men har en fråga kan du inte lägga upp typ mat tips o skriva lite om vad du kan unna dej en lördagskväll framför tv’n

  • Hej Maria! Vad kul och höra att du blir inspirerad av min blogg! 🙂
   Oj, jag är ingen matlagningsguru… Och det blir inget kulinariskt med lax, räkor etc. som andra tycker är ”festmat” och gärna äter på lördagar… Själv tycker jag inte om fisk eller skaldjur… =/
   Jag unnar mig däremot lördagsgodis. Gelegodis/barngodis, eller som jag brukar säga; Flest E-nummer vinner! =D
   I matväg om jag ska ”unna” mig nåt så är det McDonald’s hamburgare… Men det är inte ens varje vecka jag äter det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *