Modell för en dag – The Studio

Tidigt imorse styrde jag kosan mot Västerås och The Studio. Jag hade fått en inbjudan dit och fick även ta med mig 1-2 vänner. Angelica nappade direkt och när vi väl hittat en dag och tid som passade båda så var det dags.

Jag var ute i god tid, har ju en bit att åka och Västerås är för mig en ”okänd” stad. Väl på plats hann jag njuta av solen en stund innan Angelica kom. Sedan gick allt väldigt snabbt, hårstyling och sminkning på löpande band…

Vi blev tilldelade en fotograf och fick gå in i ett rum med olika bakgrunder. Så all fotografering skedde i ett samma rum. Men allt var väldigt stressigt och det var knappt så man han göra sig i ordning mellan de olika fotoserierna… Jag hade ju tänkt byta lite smycken och accessoarer, men det fanns inte tid för det. Efter lite ombyten hade håret tappat formen och jag fick gå ut och fixa till det (tack och lov)

Slutresultatet? Ja,en del av bilderna blev faktiskt riktigt bra!


img_1836

 

4 svar på ”Modell för en dag – The Studio

 1. Hej!
  Jag belv uppringd idag av The Studio för att vara med på ett sådant Modell för en dag, och jag undrar hur det gick till för dig när ”modellade” för dem? Var det du som bokade tid? Fick man bilderna efteråt eller var man tvungen och köpa? Och rekommenderar du mig att gå till dem, tack på förhand!

  • Ja, det var jag som bokade tid. Fick ringa ett par gånger om återbudstid så att det skulle passa både mig och min väninna. Exakt hur det går till finns beskrivet på deras hemsida. Man får köpa bilderna efteråt, de har olika paketpriser.
   Ja, om man gillar att bli stylad och fotograferad så är det värt ett besök. =)

  • Hej!
   Ja, det var de väl. Jag upplevde inget otrevligt bemötande i alla fall. 🙂
   Nej, jag fick en inbjudan för mig och 1-2 vänner, så vi betalade enbart för bilderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *