Mjukt, sensuellt & explosivt!

Ikväll tränade jag ett danspass, lite i samma stuk som showdans. Det var väl inte riktigt som jag hade väntat mig -ett traditionellt danspass på ett gym där målet är att bli svettig samtidigt som man har kul. Nej det här var BÄTTRE än så. Okej, jag blev inte så svettig, eftersom det var ganska avancerad koreografi fick man aldrig upp nån riktig puls.

Men att dansa för nån utbildad som verkligen kan dansa känns bra och hon var duktig på att lära ut också. Dessutom kom hon med tips och hur man ska tänka och lägga upp en ”publikvänlig” dans. Och förklarade hela tiden tanken med allting. Att varva rörelser mellan, mjuka, sensuella & explosiva…

Det här var bara början, nästa onsdag fortsätter dans-träningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *