DoggyFitness – Hundutställning!

Idag var vi i Ludvika och tävlade. Celines FÖRSTA hundutställning. Och det gick hur bra som helst.

Väl på plats småpratade jag lite med några andra som tävlade i samma klass som oss och det visade sig att de hade Celines kullsyster, Babe (Absolut Vacker)! Celine heter Absolut Söt i stamtavlan.

Celine och jag kom 2:a, med ett HP (Hederspris), men fick hur bra kritik som helst -inget negativt överhuvudtaget. Celines syster tog hem HP och BIR (Bäst I Rasen). Om det inte finns något negativt att anmärka på, då hänger det på domaren, väldigt godtyckligt, om vilken typ av hund som faller henne i smaken och därför vann Babe.

Celine med sin första rosett

Celine fick en ny pip-leksak

Attack!

2 svar på ”DoggyFitness – Hundutställning!

  1. Jag håller fullständigt med på att Fitness är mycket viktig för utställningshundar! Själv upptäckte jag skillnaden på min Rhodesian Ridgeback hane hur lätt han rör sig efter korrekt träning. Jag vill gärna bjuda dig att hålla några pass i vår hund center! Hör av dig om detta låter intressant för dig då samla vi grupp för åtminstone en träning
    Hälsningar Elena

    • Tack för erbjudandet, men tyvärr så är jag ju inte hundinstruktör. Jag bara promenerar med min hund som träningskompis. Den får ju träning av det också… Jag gör egentligen inget speciellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *