Vilken miss!

Idag var jag på Intersport och bytte mina nya träningsskor som tyvärr gick sönder på Fuerteventura.
Det var lite trassel, då killen vid skorna först skulle försöka limma dem, men hade inte rätt lim hemma.

Jag fick då ett helt nytt par istället och blev tillsagd att visa upp gamla kvittot samt nya kartongen i kassan för att det skulle bli rätt i deras system. Tjejen i kassan sa att de skulle sätta tillbaka pengarna på mitt konto, så jag skulle sätta i mitt kort.
Jag trodde att det var deras rutin och att de sedan skulle slå in skorna som ett nytt köp. Avancerat, men okej… Först när hon gjort det stod det klart för henne att jag skulle ha skorna i kartongen och så fick hon slå in dem som ett helt nytt köp. Hon sa att man hade kunnat göra bytet rakt av om hon visste att det var ett byte…

Väl hemma packar jag ner skorna i träningsväskan och först på gymmet, strax innan mitt pass började upptäckte jag att den ena skon var ½ nummer mindre än den andra! Vilken miss! Jag hade alltså 2 olika storlekar på skorna. Så imorrn blir det en vända till, till InterSport för att byta den ena skon till RÄTT storlek…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *