Fuerteventura dag 3

15/3 2001

Morgonen började med sol och frukosten avnjöts utomhus! Sedan var jag iväg på en kroppshållningsanalys, utav Cecilia Kalla, som är sjukgymnast. Överrörlig i knäna – I know! Men väldigt rörlig över lag.  Jag vet dock att jag måste jobba på rörligheten i ryggen…

En timme senare var det dags för Kara-T-robics, Combat Deluxe, skulle man väl kunna kalla det. Eller ett teknikpass… Det var tufft ändå och jag kanske t.o.m. får träningsvärk imorrn. Direkt efter det var det ett afrodance-pass på arenan och jag körde det med innan jag gick upp och åt lunch.

På eftermiddagen var det dags för bergsbestigning. Vi gick upp till toppen. Det blåste extremt och regnet drog in. Man blev lite nervös när det började regna UPPÅT så man fick hålla i sig ordentligt! Men solen tog rätt bra och jag såg ut som en tomat på kvällen och det brände i hela huden.


Helene uppe på toppen!

Senare på kvällen var det chillout vid poolen med efterföljande middagsbuffé.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *