Fuerteventura dag 2

14/3 2011

Jag vaknade inatt vid 3-tiden, frös som en liten gris och hade jätteont i halsen. Jag gick upp och gjorde i ordning en kopp te och sedan snodde jag täcket från den andra sängen. Dubbla täcken och kuddar. Efter mycket om och men, lyckades jag somna om och vid halv 9 vaknade jag. Då sken solen! Halsen kändes svullen, men efter frukost och lite mera vätska (och en ipren) så gick svullnaden ner…

Vi påbörjade ett afro-pass ute på sport-arenan, men regnet svepte in över land och vi blev tvungna att avbryta.
Lite senare skulle det vara ett gympa-pass och ett danceaerobic-pass på varsin arena, men p.g.a. vädret fick BÅDA klasserna slås ihop och köras inomhus istället. Men det gick ju bra det också! =)

Nu är det ”siesta” och lunch. Själv åt jag lunch i lägenheten och som tur var hann jag koka makaroner innan strömmen gick… ”Det här är Spanien” *host*

Kvällen fortsatte med regn, men vi hade vår mingel/fest under tak – allting går att ordna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *