ZUMBA FITNESS!!!

Ikväll testade jag på ett nytt träningspass, Zumba hette det!

Zumba är ett träningspass som innehåller mycket dans. Dansen är influerad av salsa och kombinerar fler olika latinamerikanska dansstilar. Zumba, eller Zumba Fitness, är inriktad på att du ska ha roligt samtidigt som du tränar hela kroppen. Du behöver inte vara ett proffs för att dansa Zumba, det viktiga är att du rör på dig och har roligt. Det passar människor i alla åldrar och stegen är inte speciellt svåra. Zumba gör att du snabbt kommer in i rytmen till musik som cumbia, salsa, samba och merengue.


img_1709

Lite nya steg och dansstilar, men jag hade ju en del gratis efter att ha dansat Salsa ett år och så sent som i somras fick jag testa på orientalisk magdans!

BodyCombat är fortfarande favoritträningsformen, men sedan kommer bannemiej Zumban!
Det var jätteroligt och man blev glad i hela kroppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *