Några ord om tävlingen…

Igår var det tävling -Älven runt- och vädret visade sig från sin bästa sida himlen sprack upp och solen kikade fram försiktigt.

tiredrunner6

Jag måste erkänna att jag inte sprungit, alltså tränat löpträning sedan början av juli. Löpning är inte min grej, men motionslopp kan man delta i ändå. Jag satsade hårt inför mångkampen i somras, men efter det har jag bara tränat styrketräning, konditionsmaskiner, några gruppträningspass och så mycket promenader. Men att springa är en HELT annan sak…

Det resulterade i att jag fick håll efter kanske bara 200 meter och fick gå en bra bit, men i raskt tempo. Sedan sprang jag igen när krampen tillät det…

Jag missade att stoppa klockan vid målgång, så jag vet inte den exakta tiden förrän resultaten publiceras. Men RUNT 38 minuter hade jag…

Idag blir det vilodag, eller mental träning, jag ska nämligen iväg till gymmet och prata lite med min coach senare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *