6 svar på ”Nu händer det grejer!

    • Ja, jag besvarade några spydiga kommentarer/påståenden i ett eget inlägg. Men tog bort det så snart den berörda läst det. Jag vill inte ha en massa skit i min blogg helt enkelt! =)

  1. hej följer din blogg och ser nu att ni ska bygg altan. vi skulle bygg altan i sommar men de fans varken tid eller pengar, får man fråga vad en inglasad altan igentligen kostar? hoppas även vår altan är klar till nästa år=).

    • Kul att ni ska bygga altan -det är jättemysigt med inglasat! Vad det kostar beror givetvis på hur stort man vill ha det, vilket material, på vilket sätt man lägger gunden, hur mycket man kan göra själv m.m. m.m. Och de sakerna kan skilja på hundra tusen i kostnad. Så mitt hetase tips är att kontakta olika hantverkare för att få offerter. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *