Betyg ~*~MYCKET BRA!!~*~

Det fick bli konditionstränig på gymmet idag. I detta ruskväder kände jag inte för att promenera utomhus…

Jag hade tänkt köra en timme på Crosstrainern istället, men insåg ganska snart hur DRYGT det var, fick tänka om och ta en besträckare emellan. 3*20 min vore nog mer rimligt… Men efter 20 minuter och med ett P.I. (Personal Index / BETYG) på 31, som motsvarar MYCKET BRA, kände jag mig nöjd med det och cyklade en stund istället…img_1629

Sedan kom jag på att jag ville testa springa 2 km och se vad jag fick för tid… Lagom smart att göra det som sista grej, men i alla fall….

Totalt sett fick jag i alla fall ihop till 65 minuters förbränning/konditionsträning idag!

2 svar på ”Betyg ~*~MYCKET BRA!!~*~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *