PEPP-talk!!

Idag har jag testat att köra en halv-automat-växlad bil. Jag ska ALDRIG ha en automatväxlad bil, jag vill ha en koppling! Men jag fick låna en bil medan min var inne på service…  Och DYRT blev det också…

Restan av dagen ägnade jag åt att packa och fixa inför semestern och TÄVLINGEN som är om bara en vecka! Det blev ingen TRÄNING på gymmet, men det blev ett besök för lite pepp-talk nu innan jag drar iväg… Kan behövas, då jag börjar tvivla på att jag är i bättre form i år än förra året… Värmebölja, vätska, och allmän stress under den senaste veckan har satt sina spår…. img_1653

Ett svar på ”PEPP-talk!!

  1. Heheh faktiskt aldrig kört automat. Skulle kännas otroligt konstigt tror jag att bara behöva gasa, och bilen bara inte dör…

    Egentligen bör väl alla bilar vara automat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *