Ha Ha Hardcore….. =D

Skulle köra ett ryggpass vill hålla ganska hög intensitet, men det räcker ju med att en eller två andra har bestämt sig för att träna samma muskelgrupper på precis samma tid som jag ska träna…

Marklyften fick jag köra utanför ”mattan” eftersom de två tilltänkta racken med gummimatta under var upptagna av ett helt gäng hockeykillar….

När jag skulle köra latsdrag så sitter det en kille där, jag tänkte först fråga om han hade mycket kvar, innan jag såg att han satt och pratade i mobilen…  ”Ursäkta, ska du träna eller prata i telefon”? frågade jag och han lämnade maskinen illa kvickt… Oj oj oj, vad seriös och duktig man känner sig -Värsta hardcore-bruden!

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Marklyft

35/13

40/12

40/12

Latsdrag

40/12

40/12

40/10½

Kabelrodd

70/9

70/9

70/8

Stångcurl

13/12

15,5/8

15,5/4+5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *