Slutkörda muskler!

Jag måste ha varit heeeelt slutkörd, orkade knappt nånting i benövningarna. Allt hänger ihop och muskelfästen sitter på ställen där man kanske inte tror. Smärtor/svagheter på ett ställe kan lätt hänga ihop med korta/strama muskler på nåt annat ställe. Sjukgymnasten ”bråkade” med mig igår, och jag hade GRYM träningsvärk idag!

DET, snöskottningen och så rodden före det här passet:

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Bänkpressmaskin

Nr. 4/14

Nr. 5/5

Nr. 4/11

Nr. 4/9

Hantelpress på boll

9/12

10/10

9/8

9/8+2

Upprätt rodd med stång

20/12

25/8

20/11

20/12

Knäböj med drag

Nr. 10/12

Nr. 11/10

Nr. 10/12

Nr. 10/11

Stående hantelcurls

7/12

8/9

7/12

7/12

Bolldrag

KV/11

KV/8

Benpress i släde

Nr. 5/12

Nr. 6/6

Back-kick uppåt

Nr. 5/6

Nr. 6/6

Nr. 5/5

Nr. 5/4

4 reaktion på “Slutkörda muskler!

 1. Va spännande =o) Det ska bli kul att se. Vad har de skrivit om? Dina framsteg kan jag tänka eller?? Njae, vi får la se =o/ Jag ser ut som en smurf på kort, allvarligt alltså. Men jag SKA vara med, fegt att banga liksom =o)

  • Haha, ja precis! Vad som hjälpte mig… =) -inte var det några snabba pulverdieter eller piller där den ena kuren lovar mer än den andra… De ska ju ha tema-nummer v.10 med kropp & skönhet, mat, träning m.m. och då ska de lyfta fram den ”andra sidan” också… Annonsbladet har ju annonser, och vilka annonserar i ett sådant temanummer? Jo, bl.a. alla som erbjuder viktminskning på olika sätt…. Vi får väl se om det kommer i Falun också, det är tydligen olika upplagor… Annars ska jag försöka få in artikeln i bloggen också…
   Nääädå, det gör du inte alls! Inte på kortet som jag har på dig -där ser du ut som en skräcködla! (på Halloweencombaten)

 2. Ha ha, javisst ja! Det var kul ju ;o)Men vanligtvis ser jag ut som en full smurf på kort(fast jag dricker ju inte men gör det ändå =o/ ) Va kul, annars får jag be nån kompis ta ett ex till mig också, kul med någon man känner som är med =o)

  • Hahaha! Då är det bäst att du passar dig, så du inte åker på nån blåskontroll! =P
   Ja, din sambo jobbar väl i borlänge fortfarande?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *