Vaknade med ett ryck!

Av nånting, ljud, ljus, rörelse, dröm (mardröm) eller vad det nu kan ha varit och med ens så var jag klarvaken! *suck*

Jaha, så vad gör man klockan 5 en lördagsmorgon? Om det hade varit sommar så hade det varit LJUST ute nu, och då hade jag banne mig gått upp och tagit en skön långpromenad! Tänk er den där friska, daggfuktiga morgonluften. *drömmer*

img_1416

Den dimman som hänger i luften nu är nåt grått & otäckt som der ut att bilda världens snöoväder de närmase dagarna…

Jaja, men om man kryper ner under täcket och blundar riktigt hårt så behöver man ju inte se det….

4 reaktion på “Vaknade med ett ryck!

 1. Jag längtar också till sommaren, då skulle jag och Ellie kunna gå ut och gå när hon vaknar vid 4-5 tiden =o/
  Svar på din kommentar:Ja kanske, utom det faktum att jag inte kan ha PMS ännu =o) dessa hormoner har ännu inte ”kommit igång” för mig ännu efter graviditet/förlossningen. Annars hade det nog varit en förklaring. Och inte så mycket att jag måste ha det NU. Utan frågan gäller nog mer varför jag kommer ihåg maten som godare än vad den är?! Varför kommer jag inte ihåg den som den faktiskt smakar? DET tycker jag är märkligt. Brukar inte heller bli sugen på choklad men nu blir jag det bara för att jag inte får (Ellie tål inte mjölk), så det suget sitter nog bara i hjärnan ;o)

  • Men det känns som att det går mot ljusare tider nu iaf… =)
   Hmm, ok, men de kanske kommer igång snart… PMS får man ju strax innan….
   McDonalds tycker jag alltid är lika gott, oavsett när! Bara för det så var jag ju tvungen att äta donkans burgare idag =O Men det är ju LÖRDAG (=FRI DAG!) =)
   Oj, tål hon inte mjölk?? Hur gör man då?? Eller tål hon inte bröstmjölken om DU ätit mjölkprodukter?? jag trodde inte att spädbarn kunde vara laktosintoleranta/allergiska?

 2. Det går ju cirklar i mode, vänta några år så ska du se att även de kommer igen;o) Jag ÄLSKAR de tajta byxorna, super sköna att träna i. Ja vi får se med hoodien, ska ju ta kort för bloggen på Pralin och då vill jag ju ha något snyggt lite sportigt på mig så det kan bli att suget övervinner förståndet (det ekonomiska förståndet;o)

  • Ja, jag hoppas att de kommer igen! Jag köpte ett par byxor av Jazzmodellen som jag använde EN gång… Men eftersom jag inte kände mig bekväm i dem fick de åka ut på tradera. (Man kan ju inte skicka tillbaka kläder som man har använt).
   Vad skoj! För Pralin?! Hur kommer det sig???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *