Det gör SÅÅÅ ont!!!

Fy fan för att vara tjej alltså! -I alla fall en vecka i månaden…

Fast det är ju tur att inte killar får mens, de skulle inte överleva mensvärken när den blir som värst. Med tanke på hur det låter när en kille är förkyld och hur mycket han gnäller för det. Det gör så ont i hela kroppen och det är så synd om honom. Hallå?! En liten förkylning…. Kom igen när du har mensvärk från helvetet!

Men jag är SÅ tacksam för att jag får låna TNS-apparaten på gymmet. Den har i princip halverat smärtan och blödningstiden! Nu blir det hela tiden cirkulation så blodet inte stagnerar -då det sägs att det är DET som gör att man känner smärta. Alla har olika teorier -men var febern kommer ifrån verkar ingen veta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *