Inte mycket, men bättre än inget…

Idag blev det inte mycket till träning, men lite är bättre än ingenting alls!

Jag har varit helt sjukt trött den senaste veckan, men jag har alldeles för mycket saker i huvudet för att kunna koppla av och sova så jag blir utvilad… När jag kom hem idag var det så trist väder och det blir man ju inte piggare av i alla fall. men jag satte igång solariet och lyckades somna en stund i värmen. Sedan efter 17 åkte jag iväg till gymmet och körde konditionsträning bara.
img_1004

30 minuter cykling

Medelpuls 145
Maxpuls 167
Kaloriförbrukning 206

2 svar på ”Inte mycket, men bättre än inget…

  1. Jag tycker du är riktigt duktig att ta första steget att komma på ”Aha! Jag böhöver träna” och verkligen komma ut och röra på sig!! Det är inte många som vågar ta steget att gå till gymmet t.ex… =) Ha en bra dag! Kram Amanda

    • Tack ska du ha! Tränat har jag gjort väldigt länge, men det handlar om att få balans med kost, tränng, vila m.m.
      För min del så var jag tvungen att ”lära mig” äta… Men just styrketräning i gymmet var lite läskigt de första gångerna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *