En dålig dag….

Denna dag var ingen höjdardag precis… Massa jobbiga och tunga saker, samt ett besked; att jag måste ta ett väldigt viktigt beslut inom en vecka och jag har inte den blekaste om hur jag ska göra… Och folk som jag tänkte jag skulle prata/diskutera med är inte kontaktbara den närmaste tiden…

Okej, EN sak var kul idag, det var att åka racerbil! Eller ja, jag fick i alla fall SITTA i den… En riktigt cool BMW -omstylad till en Dalblads bil… Och när vi ändå är inne på biltemat så kan jag ju visa en bild som skulle göra min usla dag komplett.
img_1003
Det skulle vara pricken över i att hitta en ledig parkeringsruta med en jävla stolpe mitt i vägen. Tycker det är nog så illa att folk parkerar som krattor inne i stan, speciellt när man själv har en STOR bil som kräver mycket plats.
DÅ spelar det ingen roll att JAG minskat i vikt, om man bortser från att jag faktiskt KAN pressa mig emellan även om bilen intill står väldigt nära min bil….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *