.?:*¨¨*:?.NY DESIGN & LAYOUT.?:*¨¨*:?.

Nu är jag klar med mitt nya träningsprogram. Okej, JAG kan inte lägga upp ett bra träningsprogram åt mig, det överlåter jag åt folk som kan… Men designen fixar jag… 

Jag blir i alla fall lite mer motiverad av färger och skojjiga bilder. Google och Clipart kan vara bra, men jag fick även låna bilder på Cia ur hennes bok Styrkeguiden. Detta är ur hennes första bok, hon har skrivit en till och en tredje är på gång. 

Böckerna kan du köpa på http://www.coachonline.org och om du är snäll kan du få dem signerade också.

Tack för lånet, Cia! 
Nu ska jag iväg och träna!

img_1001

img_1002

4 svar på ”.?:*¨¨*:?.NY DESIGN & LAYOUT.?:*¨¨*:?.

 1. Hoppas det kan motivera dig att träna hårt nu :)… Hur gjorde du för att skära ut bilderna så snyggt? Photoshop eller?

  • Jodå, jag hoppas det! =) Blev TVÅ tuffa pass ikväll i alla fall! Nej, men hade jag HAFT photoshop så hade jag MER än gärna användt det… Jag satt i vanlig hederlig ”paint”… Jag zoomade och målade sedan nogrant med vitt runt om bilderna… tills all bakgrund var borta…
   Det tog lite tid… =S

 2. Liten undran, styrketränar du tre gånger i veckan eller varannan dag och det liksom bara rullar på? Själv har jag tappat motivationen totalt och håller på att fundera ut ett nytt träningsupplägg. Har du några bra tips?
  Hoppas filmen var bra!

  • Jag försöker träna 3 gånger/vecka, men det är ett rullande schema…
   Tyvärr har jag inga bra tips för motivation jus nu, då jag själv efterlyser det och försöker motivera mig på alla tänkabara sätt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *