En KÄNDIS i köket

Idag har det varit kanonfint väder ute hela dagen, synd bara att jag lyckats bli förkyld. Jag var hemskt risig när jag vaknade, men echinacea, frisk luft och sysselsättning hela dagen gjorde att det känns lite bättre just nu…

Jag skulle fixa naglarna på Linda som är i Borlänge ibland. Jag träffade henne genom min granne, Cissi, i höstas, och de har känt varann sedan lågstadiet… Mycket snack om allt och inget och dessutom hade Cissi fått en ny granne. En jättetrevlig tjej -spontan och öppen.

När Linda kom över till mig senare och jag skulle fixa i ordning naglarna så hade hon med sig en kille som hon ”hittat” hos cissis nya granne. Världen är liten! Inte vilken kille som helst, utan Vedran, en känd bloggare och dessutom jävligt trevlig. Han har medverkat i Idol och spelade i musikalen Grease här i Borlänge i höstas så det var där igenom jag kände igen honom först!

Så där satt Vedran, jag och Linda i mitt kök. En kändis i köket alltså! *haha*

Lite senare kilade jag över till Cissi, Linda skulle ju stanna till imorrn. Det var fullt hus där, inte bara Cissi och Linda utan Cissis granne (Jenny), Vedran, Sandra (en kompis till Vedran) 3 hundar och så jag… I en 2:a!

Spontant och trevligt, snack om allt mellan himmel och jord, sminkning och annat kul…

img_0969

Vedran sminkar Linda och Jenny fixar i ordning sig själv…
img_0971
Nu är Linda klar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *