Lång & seg dag

Idag har det varit en tuff, men seg dag. Först dataprov i skolan på ca 2½ timme, och då är det bara ett delprov. Men jag tror det gick bra iaf. Jag har ett VG från gymnasiet, så skulle jag få MVG totalt efter alla delar så är väl det bra. Skulle jag bara få G så har jag ju ändå gymnasiebetyget, så jag har ju inget att förlora på det….

Sedan ut till Tunet och jobba resterande timmar fram till 16.00. Svara i telefon, städa i gymmet, vara glad och käck i repan, fixa fram märkeskriterierna för de högra simmärkena då vi har 3:or den här veckan och de ska börja ta märken. -Skoj! Har designat diplom som de får när/om de klarar märkena.

Efter jobbet åkte jag hem, skrev ut lite nya papper diagram och statistik. (Jag och mina siffror!) Sedan tog jag tag i pappershögarna och fortsatte sortera och arkivera viktiga papper… De har en förmåga att samlas på hög… 

klockan drog iväg och jag stack iväg till gymmet. Okej, jag åt  middag först (kyckling & ris, vad annars?). Det stod bröst och armar på schemat idag…

Jag vill ju bli stark i bänkpress till tävlingen (mångkampen) i sommar, men jag ska ju stärka upp annat… Bl.a. så får jag ingen kontakt med triceps, tror jag testade 6-7 olika övningar tillsammans med Ullis ikväll, men jag får ju bara ont vänsterarmen (den som jag bröt/vred av för snart 5 år sedan). Men jag körde en av övningarna iaf sedan och räknade reps på den.

Magen är inte min starka sida, men det blev i alla fall några stycken på en boll…

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Lutande hantelpress

5/25

9/10

9/12

Bröstpressmaskin

2/12

2/8

2/7½

Stångcurl

10/15

15/10

15/8

Cablecurl m. rep

20/13

20/13

Triceps maskin (nr.11)

4/13

4/8

4/8

Cruches på boll

KV/10?

Nej, nu väntar sängen.

Visserligen har jag sovmorgon imorrn, men jag är helt slut i huvudet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *