F**KING J*VLA SKITPASS!

Ja, träningspasset ikväll var ju inte det bästa precis… Naiv? Jag? Nääää…

Efter att ha kört högreps under en låååång tid så skulle jag återigen börja köra tungt. 
Men jag skulle börja försiktigt sa Bosse precis innan jag skulle börja mitt pass. Jag förträngde nog de orden. Smithmaskinen börjar på 30 kg, men hallå, jag har ju klarat 15 reps på 40 kg förut så det är väl lugnt… I wish!

Första setet gick bra. Till andra höjde jag till 35 kg, det gick också bra. Tills jag skulle köra trejde setet och det bara brände till eller hur man nu ska förklara den känslan, men det tog liksom bara stopp. Båda låren, ända från knäna och uppåt protesterade… Sendrag, kramp, sträckning eller vad det nu må vara… Hur som helst så var jag beredd att avbryta passet, men fick rekommendationen att cykla istället för att få upp blodcirkulationen i benen. Där satt jag och trampade på lätt motständ i drygt en kvart.

Sedan gick jag ner i gymmet en stund igen. Jag pratade en stund med en kille som jag träffat där några ggr. Han sa idag att jag måste ha gått ner massor i vikt, för att det var en enorm skillnad… Första tankern var väl ”Okej, han har kanske pratat med den andra killen som sa att det var skillnad på mig”. Men det hade han inte… Och när komplimangen kommer från hjärtat och jag vet att det är ärligt menat, ja då får jag kanske börja tro på det…

Som ni kan se i tabellen längre ner så blev det inte mycket träning idag. Men å adra sidan som hade vi en friskvårdstimme idag då vi tog en promenad bort till gammelgårdarna och tillbaka. Så HELT inaktiv har jag ju inte varit iaf…

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Knäböj i smithmaskin

30/15

35/15

35/3

Sittande lårcurl

3/15

5/9

5/11

Liggande lårcurl

4/7

4/8

4/6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *