HAN LEVER! Kanske tack vare mig.

Hur kunde jag?! Jag är en jävla kyckling! Hur kunde jag bara lämna honom när jag hörde vad de gjorde?!

Jag blev vittne till ett slagsmål på sista nattrundan med Shakira.

Knappt 50 meter från mitt hus ser jag en kille ståendes vid ett staket och tittar bortåt mot min kompis lgh. Jag vet att hon just nu har en tjejkompis inneboende pga ett bråk med hennes ex. Jag trodde först att den killen stod och väntade på Cissi och Linda. När han hörde att jag kom vände han ansiktet bortåt så jag inte skulle se honom.

Jag gick vidare och Shakira uträttade sina behov. När jag kom till parkeringen på min gata gick jag bort till sophuset för att slänga hundpåsen.
Jag la märke till att det stod 2 killar borta i garaget, precis vid ingången till min gård. Men jag gick bort mot dem eftersom jag måste passera där för att komma hem. Då såg jag att en av killarna där var samma som tidigare stod vid staketet. Den andra killen hälsade på Shakira och sträckte fram handen som var klädd i en stor handske. Han sa att det var en fin hund och frågade om allt var bra.
Jag kände att de luktade alkohol och jag började känna mig obekväm samtidigt hörde jag att det kom en cyklist så jag gick hemåt.

Precis när jag rundat garaget och kommit in på min gård hör jag hur cykeln välter, någon skriker av smärta och jag hör ”Släpp mig!” Sparkar och slag… Shakira sätter igång och skälla, men mobilen hade jag inte med mig. Jag skyndade mig in och ringde larmcentralen.

Efter ungefär 30 minuter ringer polisen och säger att jag har gjort ett bra jobb som larmade. De ville att jag skulle komma ut för de ville prata med mig. Jag var ju vittne till det som hade hänt…

En av killarna hade lyckats springa därifrån. Den skadade killen satt på en bänk, han blödde i hela ansiktet och de hade förmodligen slagit sönder näsbenet på honom med ett knogjärn.

Jag skämdes när jag såg honom. Varför?! Varför stannade jag inte några sekunder till?! Då kanske den killen aldrig blivit skadad. Det är inte säkert att de hade gett sig på honom om Shakira var där. Men polisen sa att jag gjorde det bästa jag kunde. Och att det kanske var tack vare mig som han fortfarande levde.

Den skadade killen tackade mig för hjälpen innan han åkte iväg till Falu lasarett. Jag hoppas att han blir återställd!

2 reaktion på “HAN LEVER! Kanske tack vare mig.

  1. shit va läskigt!!! men du gjorde ju vad du kunde!! se de så här.. hade du varit kvar någon sekund längre hade killarna misshandlat honom en annan gång å då kanske ingen hade kunnat ringa polisen å han hade kanske inte klarat sig lika bra!!! bra jobbat Ronja

    • Jo, såhär i efterhand när fick reda på att det var en uppgörelse och de kände varandra så gjorde jag klokast i att ringa efter hjälp istället! Jag gjorde bara det som jag hade velat att folk gjorde för mig… =)
      Tack vännen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *