Musiken är halva nöjet.

Idag var jag på musikal och gymmet har bara öppet 4 timmar på söndagar. Efter musikalen åkte jag hem, bytte om, och körde direkt tillbaka in till stan för att träna. Det blev ett kort pass, men 30 minuter han jag med iaf.

Musiken är viktig för motivationen, och det är ju inte alltid man gillar musiken som spelas på gymmet, så jag har nu min Ipod med mig. Men efter ca 5 minuter tog batteriet slut (var inte igår jag laddade upp det heller precis). Sedan efter ytterligare drygt 5 minuter så stängdes musiken av i högtalarna också -men hallå?! Det är ju en KVART kvar till de stänger… *suck* Nåja, jag fick trampa på cykeln i tystnaden -tråkigt.

När jag gick så frågade jag varför han stängde av musiken så tidigt. Men det var för att en del som tränar där inte slutar förrän musiken tystnar och DÅ går de och duschar, vilket gör att klockan drar iväg över stängningstiden innan folk har lämnat gymmet.

Nu tar det ju inte mer än 5 minuter för mig att åka hem så jag duschar ju hemma, men då vet jag det till nästa gång. Jag har Ipoden på laddning nu så förhoppningsvis kan jag lyssna på MIN musik hela timmen nästa pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *