GREASE -Så underbart bra!

Idag var jag, Ingela (syrran) och hennes sambo, Adam och kollade på Grease. Musikalen som spelas på Maximteatern just nu.

Den var så BRA! Ja, om man gillar Grease i alla fall, vilket jag gör. Extra kul var ju att alla(?) låtarna var på Svenska.
När vi satte upp musikalen i 8:an så fick vi minsann se till att lära oss alla låtar på Engelska!

Musikallåtar har något alldeles speciellt, man blir så glad när man hör dem och om de som medverkar är duktiga så gör det ju inte saken sämre. Jag fick rysningar i hela kroppen emellanåt för det var så fint!

Nånting som jag tänkte på var hur unga många av de som spelade i musikalen var. En del såg ut att gå bara på högstadiet. Linn, som spelade huvudrollen vet jag ju är 20 år. Hon gick estetiska i Karlstad, min gamla ”hemstad”. Trots att de var ung så verkade de väldigt rutinerade -och vilken utstrålning! Speciellt en kille som var ”lite större”. Inte brydde han sig om det! Nej, han utstrålade sån energi och glädje att de extrakilona glömdes bort.

Självförtroende/Självkänsla… Kanske kan man träna fram den mentalt, eller också fysiskt… Om nu det går? Jag har lyckats skala bort 11 kg nu med hjälp av träningen och min tränare, men har jag bättre självförtroende nu? Nja, jag vet inte… Visst saknar jag tiden på scen, då var man ju en roll och ingen kunde klandra en för vad man sa eller vad man gjorde, man följde ju bara manuset…
img_0841
Musikalstjärnorna i Grease på maximteatern i Borlänge

4 svar på ”GREASE -Så underbart bra!

    • Jag googlade lite för att hitta en bild till mitt inlägg och kom inpå en blogg som hette ”Grease -Från början till slut”. Just nu kunde jag inte hitta den, men hittade Vedrans blogg och så din… =)

  1. Hej Ronja! Shit vad roligt att du gillade musikalen, jag spelar Eugene och ja, det är verkligen en härlig roll! Skitkul att du kollade på oss, verkligen! Lycka till med träningen och allt! Massor med Kramar, Robin!

    • Hej!
      Det var så härligt att se den, jag känner ju igen det mesta från den tid då min klass satte upp den. Lite nostalig liksom… Min syster kände igen en del av de som spelade då hon jobbat på Haraldsbogymnasiet och hennes sambo är frisör och kände igen en av sina kunder =)

      Tack! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *