Gosh vilken dag!

Shit vilken dag!

Tiden har bara sprungit iväg… Jag vaknade tidigt, en morgonpromenad på 40 minuter, dusch och frukost.

Sedan satte jag mig vid datorn och grejade lite med bilder. Om det är NÅNGÅNG som tiden har en tendens att gå fortare så är det när man jobbar vid datorn. Lunch; Ris, kyckling och kesella. Törs jag äta kyckling nu? Jo, jag provar väl… Har iofs haft ont i magen konstant hela dagen, men det är nog bara för att det är ganska mycket nu…

Reporten från TV4 har jag haft telefonkontakt med flera gånger för att bestämma tid och så skulle han ringa till gymmet och checka om vi kunde filma där. Och det gick bra… När han kontaktade mig i slutet av juni och frågade om jag kunde ställa upp i reportaget så tänkte jag; -shit! En TV-kamera lägger ju gärna på 5 kg… Men han skulle höra av sig efter semstern i augusti så det var ju lugnt… Trodde inte det skulle gå SÅ snabbt. Och snart är det dags! På måndag gäller det! *Gaaaahh!* Men jag har ju visserligen support och dessutom så kommer det förhoppningsvis bli en vändpunkt till något positivt!

Senare idag var jag bort till vux.hab. och pratade med en kvinna där om bl.a. reportaget och hon tycker det är jättebra att jag ställer upp och visar en annan skildring av det TV4 visat tidigare.

Sedan var jag inne och fixade en tid för ifyllnad av min tattoo som tappade typ 80% av färgen under läkningen…

Väl hemma igen skulle var det dags att äta igen samt packa ihop alla grejer för att åka iväg på spårkurs! Shakira vet direkt vad det är frågan om när jag tar fram spårlina och sele… Vi gjorde även andra övningar bl.a. spårupptagning.

img_0769
Eva-Linda visar Kansas var han ska börja ”leta spår”

Sedan gick vi naturligtvis längre spår där de fick en klöv i andra änden. Vi fick lägga spår själva och sedan gå varandras… Tror ni inte att jag fick gå ett spår som grabbarna lagt över ett träsk! *Urk* Nog för att det finns tvättmaskin, och jag kan ju duscha när jag kommer  hem, men lagom mysigt… Shakira klafsade rakt på och hade ju fått upp spåret där!
img_0770


Sixten visade inte SÅ stort intresse för klöven när det bara handlade om att hålla i den för en bild…

För att veta var vi har gått, om nu inte hunden skulle hitta rätt väg  så sätter vi upp snitslar.
img_0771
Evis liknade mer en indian när hon kom tillbaka

img_0772
Vi avslutar dagen med ett portätt av Kansas. Som efter många försök gick med på att titta in i kameran!