En träningsblogg ska innehålla träning

Fick frågan i en anonym kommentar om varför jag inte skriver i bloggen längre. Jag har varit/är sjuk eller hur man nu ska säga. Inte helt reko för att träna ännu iaf… Och eftersom det är en träningsblogg så känns det bättre att skriva om träningen… Ingen träning – inga blogginlägg.

Men iofs, det är ju min blogg och jag bestämmer ju vad som ska stå i den. Sedan är det ju upp till er som läser om ni finner den intressant att läsa eller inte.

Så vad har hänt sedan sist då? Jo, jag har fixat massor i lägenheten och i trädgården. Krattat rent gräsmatta och grusgång, planterat blommor, burit ut saker i förrådet, satt upp insynsskydd, satt upp bambujalusier, gardiner, lampor, plockat upp de sista flyttkartongerna, möblerat om, sorterat in tidningar i mappar, sålt vattensängen och får hem en annan imorrn, satt upp staket runt tomten o.s.v. o.s.v.

Så vad händer härnäst?
På mässan i Falun vann jag en SPA-kväll för mig och 3-4 väninnor, så det är på G, Rossy är dräktig och får ungar vilken dag som helst, på torsdag ska jag träffa en kompis på stan, på fredag ska jag iväg på ”Let´s move” nåt happeningspass som F&S har, jag ska fixa med en massa papper till olika myndigheter… Så det är fullt upp ändå.

Men närmast nu så sa jag duscha och sedan sova…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *