Tävlingsplaner?

Fick återigen frågan i en kommentar om jag skulle tävla. Eftersom peronen i fråga inte skrivit någon mailadress kunde jag inte skicka ett personligt svar. Hoppas på att han eller hon var läskunnig och kunde läsa informtionen i spalten om mig. Men eftersom han/hon inte kunde det så klistrar jag i den här:

”Resan mot målet är lång, jag befinner mig på en stor, bred och fin motorväg där det finns många avfarter att välja bland, sedan mindre vägar och förgreningar… Vad vill jag säga med det? Jo, att jag är för långt ifrån ett mål för att kunna fastställa målet redan nu, men om ni hänger med så får ni se vart resan bär av. Ibland måste man ändra riktning eller hitta en ny startposition och helt enkelt börja om. Lutar åt det just nu då jag ”kört fast i en rondell” eller springer i samma hamsterhjul och kommer inte vidare för tillfället…”

Det blev väldigt mycket nytt och saker som förändrats under det senaste året. Och jag har inga planer på tävling det närmaste året i alla fall, bortsett från mångkampen där bänkpress är en av grenarna. Men jag har inte börjat med någon PT ännu efter flytten, så vi får väl se hur det går.

Ett svar på ”Tävlingsplaner?

  1. Hej! Hittade precis din användare på träningsprofilen.se, och jag vara bara tvungen att kolla din blogg lite också. Förresten, vilken underbart söt hund du har! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *