Doping? Beroendeframkallande? Ökar prestationsförmågan…

…hmmmm, lite stämmer, men det är INTE olagligt… Jag pratar om Resorb.
img_0347
Det hittar du på apoteket, receptfritt. Men hur påverkar det mig då? Jo, jag har inte haft kramp i vaderna en enda gång sedan jag började med det, och huvudvärk efter ett hårt pass får jag inte heller längre… Är jag beroende av det? Kanske, men det finns ju värre saker att vara beroende av… Ökar resorb min prestationsförmåga? Ja, det skulle jag vilja svara ja på. Jag vet att jag kan ta i mer UTAN att få läskiga biverkningar efter passet… Okej, det funkar ju inte att köra ett helt pass utan vatten och sedan tro att att man kan svepa en hel flaska resorb… Undrar om jag fick ur mig mer vatten än vad jag fick i mig efter det passet…  Händanefter kommer jag se till att ALLTID ha flaska med mig…