BodyJam ikväll!

Ikväll blev det BodyJam, det är så obeskrivligt roligt att det finns inte.. Så nu har jag svaret på en fråga som fick tidigare idag. Jag tränar för att det är kul! Visst, ett mål med träningen är väl att komma i bättre form och gå ner i vikt, men gått ner i vikt har jag inte gjort.

”Varför tränar du för då om du ändå inte går ner i vikt?” Ehhh? Hur tror du jag skulle sett ut och mått om jag INTE hade tränat???
Nej, det där förstår jag mig inte på…

En annan dum sak som jag hörde idag var att jag INTE skulle styrketräna överhuvudtaget, för det gick man upp i vikt av och ju mer vikt, desto större påfrestning på bl.a. knäna… Men stackars bodybuilders då! Det finns väl de som väger närmare 150 kg men bara muskler… Nej, musklerna stabiliserar ju lederna, det kan man inte ha för mycket av så det påverkar kroppen negativt… Kanske dags att sätta den människan på ett annat jobb, hon visste knappt vad hon pratade om… *suck!*

Kvällens pass:

Medelpuls 167
Maxpuls 191
Kaloriförbrukning 773

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *