Vad SURT…

Dyngsurt! Hade tvättstugan idag 16-20. Klockan 17.00 stoppade jag in tvätten i tumlaren innan jag åkte till gymmet. När jag kom hem var det precis dyngsurt fortfarande! Nu har jag 2 IKEA-påsar ståendes med blöt tvätt. Det fanns ingen tid ledig 20-00 så jag fick boka tiden 00-06. Men när man har loggat in så kan man boka ny tid. 06-09. Hehe, jag stoppar in tvätten inatt och så hämtar jag den imorrnbitti! Jag ska ändå upp tidigt då, för jag ska köra kondition/core kl.8.30 på gymmet.

Ikväll var det BodyCombat som gällde. Riktigt tufft pass, jag fick t.o.m. håll vid ett tillfälle. Jag åt nog för nära inpå passet…

Medelpuls 153
Maxpuls 186
Kaloriförbrukning 770

2 svar på ”Vad SURT…

  1. Nej, får inte plats… Dessutom har jag en katt som far runt som ett yrväder… Och hunden efter! Den rena blöta tvätten skulle behöva tvättas om efter några timmar isf… Nej, nu ligger kläderna i tumlarna som fungerar, det var nå´t vajsing med den förra. Jag hämtar tvätten imorrn innan träningen. Hälften av det ska packas ner i en väska innan jag åker till päronen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *