BodyJam med komplikationer

Ikväll blev det BodyJam. Det var 3:e gången detta pass kördes och det går bättre och bättre…

Vissa rörelser känns dock inte helk okej…På Beyoncé-grejerna känns det i ryggen, har väl vridit för mycket… Och på snurrarna med armarna när händerna ska hållas raka gör det ont i vänsterhanden. Nerven kommer ikläm någonstans efter vägen… Som tur är så har jag fått en tid hos en kirurg om drygt 2 månader.

Att dra på sig en stor skada kan gå fort, det gick på några sekunder, men att läka tar lång tid… Det är nu 3 år sedan jag landade fel på trampolinen och vred av överarmen. Nerver och omkringliggande muskler är fortfarande skadade, och OM jag kommer bli helt bra så kan det ta både 10 och 15 år. Men kirurgen ska kolla om man ev. kan frilägga nerven eller iaf lätta på trycket på den. 

Min pulsklocka krånglade under passet, eller ja inte under själva passet utan efteråt. Minnet var fullt så jag kunde inte spara datan. Kunde dock se medelpuls och kaloriförbrukning… maxpuls vet jag inte, det kan jag inte se, men vid ett tillfälle när jag var uppe högt så hade jag 189, så MINST det…

Medelpuls 161
Maxpuls 189<
Kaloriförbrukning 648

2 svar på ”BodyJam med komplikationer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *