Kunde inte ha blivit bättre!

Idag har det varit ytterligare en gråmulen dag, men jag hade ju träningen att se fram emot i alla fall. Har fixat lite här hemma under tiden och kan inte vara annat än stolt… Dessutom fick jag ett underbart besked. De aktiviteter jag har, har jag rätt att få bidrag till. Träningen på gymmet, hundkurs, kanske någon kvällskurs på folkuniversitetet eller likn. Funderar på fortsättningskursen i salsa till hösten.

När klockan var slagen åkte jag till gymmet. Ett BodyCombat-pass utöver det vanliga. Tony körde passet och han har så mycket energi och glädje som får vem som helst på bättre humör… Jag älskar att ”slåss”, jag menar, jag ÄR ju en FIGHTERBABE. Men det är skillnad mellan olika instruktörer… Vissa driver på mer än andra vilket jag också kan se på min pulsklocka…
Dagens resultat:

Medelpuls 158
Maxpuls 191
Kaloriförbrukning 748

När jag kom hem mötte jag Lars och Anneli, grannarna som höll på och grejade med bilen. Jag sa lite på skämt att han kunde få fortsätta med min bil sedan eftersom bagageluckan är paj. Visst, sa han och jag ställde bilen bredvid deras. Jag och Anneli gick iväg på promenad med hundarna. Devil och så deras rottis; Borghild. Eftersom jag ändå hade pulsklockan på mig fortfarande så startade jag den för skojs skull…

Medelpuls 109
Maxpuls 144
Kaloriförbrukning 340

Vi var ute i totalt en timme, gick väldigt lugnt i skogen. Hundarna däremot härjade på bra… När vi kom tillbaka var min bagagelucka fixad!

Jag har haft en kanonbra dag, en ljusglimt i tillvaron och trots vädret. Anneli däremot hade haft som fredagen den 13:e sa hon. Fullt upp på jobbet hela dagen, P-böter då hon missat att det var städdag på den gatan idag (varannan torsdag), spik i däcket på hemvägen och hon hade fått punktering… Stackarn, tur att hon har en händig karl.

Imorrn är det träning med JP som gäller. dags att börja om från ”noll” efter förkylningen… Får se då hur mycket jag tappat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *