Liseberg

Vi var ett gäng på 21 stycken från Värmland som tidigt igår morse begav oss till Karlstad busstation för att åka ner till Liseberg.

Vi hade ganska tur med vädret kan man väl säga… Det regnade lite på morgonen, vilket avskräckte folk från att komma dit, så det var knapp några köer alls. Lite senare sprack det upp, men det var mulet. Köerna blev lite längre, men jag hann iaf åka allt jag ville…

Klockan 20.50 satte vi oss på en buss tillbaka till Karlstad igen. Det var inte många utöver vårat gäng som var med på bussen, så den behövde inte göra så många stopp på vägen, vilket gjorde att vi sparade in ca 25 minuter och var hemma strax efter midnatt. En tuff men rolig dag.

Jag med kaninen
img_0256
Spinrock
img_0255
Jag sover på bussen
img_0254

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *