Långpromenad och BodyJam

Idag när jag vaknade efter Liseberg gick jag ut med Devil. Jag mötte upp Jeanette och hennes Rottis; Santos. Vi gick en Timme ungefär och de fick härja fritt i skogen. Sedan gick vi hem till Jeanette en stund och tjötade lite medan hundarna busade. Jag är SÅ glad över att det gick så bra. Kan bli lite gruff annars eftersom det är Santos hus. Då kan Devil vara hemma hos dem nästa gång Jeanette är hundvakt.

Efteråt var det dags för lunch, sedan träning. Det blev BodyJam ikväll.

Medelpuls 143
Maxpuls 178
Kaloriförbrukning 600

Det är andra gången jag kör det nya programmet, nya rörelser som man inte är van vid, en del lite svårare… Men men, efter ett tag sitter det…

2 svar på ”Långpromenad och BodyJam

  1. Åh vad skoj med Liseberg! 🙂 Tycker det är mkt trevligare där än grönan.. kanske för jag varit på grönan femtioelva gånger och liseberg en ;).

    Kul med ”nytt” pass också. Har aldrig varit på Body Jam faktiskt..

  2. Ja, så kan det vara. Tycker dock att Grönan har fler attraktioner… Det är dock mer barnvänligt på liseberg och en fröjd för ögat med alla växter och fontäner….

    Då tycker jag att du ska prova BodyJam. Jag har kört det 1-3 ggr/vecka (NÄSTAN varje vecka) sedan november… Det är SÅ kul! Ju mer man lär sig desto roligare blir det tycker jag. Men sedan blir det ju nytt pass var 3:e månad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *