Dags att flytta?

Jag är minst sagt lite kluven… Flytta eller inte? Börja plugga igen eller inte? 
Jag konstaterade ju förra gången att högskolestudier inte var något för mig. Men kanske var det ämnet som var fel? Hur som helst så har jag iaf sökt nu. Ett program och en fristående kurs… Idrottstränarprogrammet och kursen ”Ledarskap och coaching”.

Jag får se hur det blir om jag kommer in eller inte… Gör jag det så lämnar jag kanske soliga Karlstad om ca 6 veckor… Känns lite vemodigt, men samtidigt bra att få komma till något nytt, att komma vidare och inte gräva mer i den här gropen.

Jag har min träning och träningen med min hund. Men jag skulle nog må bra av att få göra något meningsfullt också, vilket jag inte gör nu… Sjukskrivningen har visserligen löpt ut nu och jag jobbade några timmar i juni. men nu då? Nu går jag hemma och gör ingenting. Ännu värre är det väl just nu när jag är så förkyld…

Nä, jag tror att det skulle vara bra för mig att få något att göra. Men, men, jag får se om jag kommer in först…

4 svar på ”Dags att flytta?

  1. jag tänkte söka idrottstränarprogrammet men insåg ganska snabbt att det inte var nått för mig då jag inte har nån specifik idrott att träna. men jag sökte ledarskap och coaching och kom in =) =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *