Tillbaka på gymmet

Idag var jag tillbaka på gymmet och körde ett pass. Det blev det nya träningsupplägget som Henke gick igenom med mig på Playitas. ETT maxset, träna igenom hela kroppen 3 ggr./vecka istället för tre set/pass och splittat program. Det blir ju egentligen lika mycket träning, men vi får väl se om det blir nån skillnad av det här. Jag ger det en chans i alla fall.

 

Övning

Vikt/Reps

Benpress

130/13

Benspark

112,5/12

Lårcurl

70/14

Latsdrag

40/7

Axelpress i maskin

Nr. 3/13

Sittande rodd i maskin

Nr. 5/15

Sned bröstpress

Nr. 3/6

Dips med hjälpvikt

Nr. 7/8

Crunches

Nr. 7/12

 Latscurl

30/6

 

Efter styrketräningen blev det roddintervaller som Gyula körde med mig. 10 stycken 1-minuters intervaller ska jag lägga in 3 ggr./vecka och de kan jag ju lägga direkt efter styrkepasset.

2 svar på ”Tillbaka på gymmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *