Kilning och OMT

Det blev ett besök hos sjukgymnasten idag eftersom min rygg krånglar. Det började krypa/sticka i ”problemområdet” under veckan och det KAN vara bra, för det betyder ju att det händer något -istället för att de bara är bedövat, eller bortdomnat i huden.

Jag är väldigt stel i bröstryggen och framroterad i skulderpartiet. Dålig hållning helt enkelt… Under så många år som jag försökt ”krypa ihop och gömma mig” har fel muskler fått jobba och nu när jag försöker jobba på det för att ska bli BRA så får jag ont…

Min sjukgymnast mobiliserade, Ortopedisk Manuell Terapi och mjukade upp med hjälp av en kil. Om det blir bättre imorrn får vi köra ett par såna här behandligar och se om vi inte kan få ”liv” i ryggen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *