En miss i kontraktet…

Nu har grabbarna flyttat ut, men tror ni att de hade städat efter sig? Nej knappast!
Jag missade tydligen att skriva med en viktigt punkt i kontraktet, nämligen flyttstädning. Jag trodde det var självklart att man städade när man flyttade, men tydligen inte.

Fast vad hade jag väntat mig?
Min punkt ”Hyresgästen ansvarar för städning i rummet och toaletten (deras egen) så det hålls på en hygienisk nivå” kunde jag inte se att de tillämpade överhuvudtaget. Kan man förvänta sig det av killar i 20-årsåldern? Eller har de en annan åsikt om vad ”hygienisk nivå” innebär? Hade de bott i en egen lägenhet ser ju inte hyresvärden hur de grisar ner, bara om det är rent när de flyttat ut. Jag har t.o.m. vid ett par tillfällen städat inne hos dem, det är ju ändå mitt hus och jag vill inte ha en massa ingrodd smuts eller kalk som som biter sig fast i huset.

Idag har jag städat ur allting, jag har inte samvete att ens VISA rummet för en ny hyresgäst i det skick de hade lämnat det.

Man lär sig av sina misstag! I nästa kontrakt kommer jag ha med en punkt gällande flyttstädning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *