Från 0 till 7 kilometer

Just hemkommen efter en låååång träningsrunda idag. Jag trodde inte att det skulle bli nånting, då regnet fullkomligt vräkte ner tidigare idag. När jag frågade Celine om vi skulle gå ut var hon på hugget, ända tills jag tog fram hennes koppel, då sprang hon och gömde sig i en av filtarna i soffan. Hon kunde väl sträcka sig till att gå ut och leka i trädgården, men långpromenad, nääää du!! Jag dumpade henne hos min söta granne, Sandra, så tränade jag själv.
Då jag inte hade nån hund att ta hänsyn till tänkte jag ta en lite längre runda, samma som blodomloppet, men att det ska vara så märkvärdigt svårt att hitta?! När det är 5000 som springer samma sträcka är det ju bara att hänga på, men nu??
Jag gav upp den idén och tog istället ett varv på hälsospåret också.

20110724-052430.jpg

20110724-052502.jpg
Jag gjorde det där testet en gång men tyckte inte att det stämde och jag får väl erkänna att jag INTE följde råden. Hade jag gjort det hade jag blivit tvungen att sänka den träningsnivå jag faktiskt låg på då. Men det vore lite spännande att göra om testet idag, typ 3 år senare….

20110724-053213.jpg
Det skulle givetvis gå fortare om man inte fotograferade fontänerna i vattenparken, men, men…

20110724-053349.jpg
Man får se mycket när man är ute och går, och vad vore en bättre plats för sin gamle trotjänare som gett upp, än i naturen?? =S Jag är dock inte förvånad att den låg i det område den låg, det finns bättre resp. sämre områden i Borlänge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *