Det är NU det händer!

Nu börjar det hända grejer -allt på en gång! Ett givande möte idag, som ledde till ett bokat möte med min blivande arbetsgivare, så inom kort har jag en fast arbetsplats att gå till -Känns HELT UNDERBART!!

Och så är det FYS-testet på måndag, och sedan är det dags att bege sig iväg på utbildning på Kanarieöarna!

Och klarar jag FYS-testet, vilket jag vågar hoppas mer på idag, så har jag dessutom utbildningen till ordningsvakt om knappt 2 månader.

Ja, nu blev det mycket på en gång, men jag tror inte att den gråa, mörka och trista perioden på året kommer kännas lika dyster nu med alla positiva saker som jag har att se fram emot!

Livet leker!

Och till dig som fortfarande tycker det är kul att hacka, kritisera, snacka skit och skriva ”anonyma” spydiga kommentarer; Jag är inte lika jävla barnslig som du, så jag bryr mig inte! Man kan inte älska alla, därav anledningen till att jag inte älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *