Hur svårt kan det va??

Hur svårt kan det va? Hur seg får man bli?? Är det tillåtet att skylla på vädret??

img_1528

Jag fick mitt nya träningsprogram igår och har kollat igenom, funderat, skrivit rent (läs designat layouten)  och konditionspassen är inga konstigheter… men det som är svårt nu är att få tummen ur… och komma iväg.

Kraftlösheten är obeskrivlig… Känner mig tung och slö i kroppen, tänkte att jag skulle bli piggare när jag kom ut för att rasta Shakira, men nej… Det blev en kortare rastningsrunda bara…

Det blåste rejält och var växlande molnighet ut, en stund senare efter att jag kommit in igen stod regnet som spön i backen! Är det de kraftiga väderomslagen som suger musten ur mig?? Det är inte motivationen som tryter -utan energin….

4 svar på ”Hur svårt kan det va??

  1. Var på en företagspresentation av VEMMA idag, det kanske skulle passa dig.. Har du hört talas om det? Energi i flytande form.. Jag fick provsmaka lite också och kände mig faktiskt piggare när jag gick därifrån än när jag kom.. Jag smakade Verve som ska vara en energidryck, med mindre socker än andra energidrycker på marknaden. kolla in http://www.vemma.se för mer info 🙂

  2. Bara skit i allt vad träning heter i några dagar. Man sväller inte upp 15 storlekar av det. Lovar att energin kommer tillbaka sen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *