Det sägs att man blir gladare…

img_1527

…av att springa! En joggingtur ska tydligen frisätta glädjeämnen (endorfiner), men inte för mig! Efter kvällens runda, då jag dessutom sprang mesta delen, är jag på riktigt dåligt humör! Arg, ledsen och besviken!

Främsta anledningen är väl kanske att min pulsklocka lade av. Precis när jag stoppade tidtagningen så dog klockan! Ingen data sparades. Mellantider, medel/maxpuls, kaloriförbrukning… Allt är borta! Och då känns det bara bortkastat!

6 svar på ”Det sägs att man blir gladare…

  1. Fast även om du inte ser något resultat just nu så är aldrig träningen bortkastad! resultatat visar sig igen vid nästa gång din pulsklocka fungerar 🙂

  2. Men träning är väl aldrig bortkastat. Och särskilt inte bara för att lite siffror försvinner. Du tränade ju även om klockan inte visade något…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *