Tränade hårt -hur lätt som helst!

img_1456

Att träna hårt kan vara lättare än vad man tror -för mig är nog musiken viktigast. Hellre en dålig låt i BRA tempo, än en bra låt i FEL tempo…

Men ca 300 nya låtar i MP3-spelaren med RÄTT & BRA tempo för Powerwalk så kunde jag ge det där ”lilla extra” när jag tog ett varv runt sportfältet idag! Snart är det dags att börja träna löpning och sprint också…

2 svar på ”Tränade hårt -hur lätt som helst!

  1. Jaså? 🙂 Fast 1 dag låter lite stressigt, hade ju inte tackat nej till en veckas praktik här, hehe.. Men det blir nog bra hur som, är nog bara lite ”hemsjuk” innan jag ens åkt! Tiden går så snabbt så det är bara en vecka kvar nu innan jag åker ner till sandviken :s

    Men iaf, jag får skjuts ner på lördag kväll 😀 Tänkte först ta tåget men det sista gick 15.30 och jag slutar jobba 16.00, men min kusins mamma kunde köra 🙂 Så jag lär höra av mig då nångång för adress och lite vägbeskrivning 🙂

    Ja jag packar ner lite allt möjligt 😀 kommer nog se ut som jag ska flytta permanent ;p lyckas alltid packa de 7dubbla än vad jag egentligen behöver.. men nu får jag iaf skjuts från sandviken 😀

    • Du får väl ha längre praktik när du är klar… ;o) Ja, inte många dagar kvar nu. Hoppas du hinner bli av med hostan innan!
      Det är lugnt, du skulle bara veta hur mycket grejer jag hade när jag flyttade till huset… =S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *