Många tankar…utan verksamhet!

img_1372

Jag är så duktig på att tänka och planera. Det där ska jag göra, och det och det… Men så tänker man och planerar för länge och vips så är det försent…

Jag skulle försöka fixa små genomskinliga plastlådor till grejerna i stora badrumsskåpet så man kan utnyttja höjden. Var hittar man det? Rusta? Biltema? Jysk? Ja, troligtvis…. Men både Rusta och Jysk stängde ju 19.00 och det kom jag på fem minuter i 7!

Jaja, får bli imorrn då! Men jag ska ju baka till på fredag och ska handla grejer till det. Jag vill att det ska vara lite speciellt -för det ÄR speciellt, så jag funderade på att åka ut till Maxi -Det var ju GOTT om tid. I alla fall då, men tiden sprang iväg och jag fastnade vid TV:n istället och så blev inte det heller gjort!

Jag har MYCKET att göra imorrn tror jag!

2 svar på ”Många tankar…utan verksamhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *